Oldalunk sütiket használ. A Webhely használatával elfogadja az oldal sütikre vonatkozó összes aktuális irányelvét. Az irányelveket az Adatkezelési Tájékoztatóban találja.

Elfogadom

 

Kérjük, ha webáruházunkban vásárolni kíván, olvassa el Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha annak minden pontját megértette, tudomásul vette és azzal egyetért és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

 

A termékek adatlapját figyelmesen tanulmányozza, amennyiben kérdése van, azt vásárlás előtt tegye fel elérhetőségeink bármelyikén vagy a terméklapról a”Kérdezni szeretnék” opció alatt.

 

Méteráru termékek esetében lehetősége van fogásminta rendelésére, mely lehetőséggel akkor érdemes élni, ha szeretné élőben látni az anyag minőségét, színét.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a termékeknél megjelenített képek, valamint színek illusztrációk,  egyes esetekben a valóságtól eltérhetnek. 

 

A megrendelés elküldése előtt kérjük gondosan ellenőrizze, hogy a KOSÁR-ban valóban a megrendelni kívánt termékek találhatóak-e!

 

A leadott megrendeléseket webáruházunk minden esetben visszajelzi. Amennyiben Ön nem kap visszajelzést 48 órán belül, kérjük jelezze felénk a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett!

 

Bármilyen kérdés, kérés esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére!

 


Miért
válassz

bennünket?

Mert nemcsak eladunk, hanem szolgáltatunk is: felméréstől a tanácsadáson, tervezésen, varráson át a szerelésig.

Még több érv »

Gyakori        

Kérdések

Mit jelent az, hogy a sötétítő black-out anyag?

A black-out anyagok olyan három rétegű fényzáró sötételő anyagok ...

Még több válasz »